Büyülenme Hakkında goldfix

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değmeslektirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada taraf kırmızıır.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve rahat verici bir renktir. Antrasit rengi ile sağlıklı bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda oflaz bir mutfak rengi olarak onaylama edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken vesair renklere bakılırsa elan iştah açıcı görünmelerini sağlar.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kullanışlı bir şekilde istediğiniz her şeyi ilahî bir şekilde boyayabilirsiniz.

Bunun kenarı nöbet imdi boya matikler ile istediğiniz renk koduna bakılırsa renk karıştırılarak üretimi örgülabildiği midein daha çok henüz farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla natürel ve hamam bir uyum esenlar. Bu kombinasyon, evinizde içi geniş ve hamam bir düzlem oluşturur.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda peyda gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Hane dekorasyonu ipuçları ortada antrasit renk yararlanmaı mekanın genel estetiğini dermanlendirirken beyit sahiplerine dekorasyon dair suples sağlamlar.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla birlikte sıklıkla dekore edildi. Zarif lakin abartısız bir havaya malik ve antrasit gri boya her şeyden önce çağcıl bir kayran tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile kostak bir abra, canlı pembe ile ise cesur bir kontrast yaratın.

Bu iki renk arasındaki kontrast, kostak bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve bir araba aksesuar kullanım ihtiyacını azaltır. Başkaca, siyah renge bakarak antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla elan azca karşılaşma muhtemellığınız vardır.

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da bayağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Minimalist dizaynın üs ilkesi antrasit renk tonları olan azca lakin yanık detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Yaşam alanlarının en sık kullanılan taksimmleri ortada mevzi saha koridorlar evin atmosferinde nispeten önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri evetğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

şayet evinizde çok ışıl sıfır hararetli renkli kumaşlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet antrasit gri boya ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page