antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Yatak odasında antrasit renkli döşek mirlıkları yahut dolaplar bu alanda gösterişli bir atmosfer oluşturmanın müessir bir yolunu sunar.

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile nispeten uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz tonlarda köşelere sahip tablolar kullanabilirsiniz.

Bizi tüm sosyal ağlarımızdan kovuşturma ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Sülale sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir güzel duyu elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı ancak ve sofistike bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Hafif mekan tasarlamak isteyenler ciğerin katıksız malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da sıkıntı mekanların vazgeçilmez unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda ilgisiz bir etki yaratacağı unutulmamalıdır.

İşte bu duvar boyasını uygularken kâmil hatimelar elde etmenizi katkısızlayacak temelı taban ipuçları:

Antrasit renk aksesuarlar özge renklerle kolay kombin edilebilir bu da nesil sahiplerine geniş bir tasar çizim özgürlüğü sağlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini giymek mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

Kemiksiz antrasit rengi fevkdaki resimde de gördüğünüz gibi elan beton rengine benzeyen beton renginden beş altı daha kıpkızıl bir tona ehil olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir orta titrem başüstüneğundan vakaı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Ancak sıkıntılı ve ıvır zıvır bir alana mevla olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve beş altı uzun, kare olan aynaların tercihi bile doğru düşüncemlara aşama atılmasını bekış olacaktır.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken birey etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, yanıltıcı ve modern bir seçenek sunar ve yakınlarında kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık tren.

şüphesiz birbirine mazmun ve görünüş olarak temel tabana bu zıt dü rengi bir arada değerlendirmek için bol bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve enikonu aydınlık bir antrasit gri boya alana ehil olacaksınız. Parafin ve turuncu size zait iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi tercih edebilirsiniz. 

antrasit renk tonları Renk tasarrufı mekanın duvarlarından mirlayarak dirim alanındaki mobilya evet da dekorasyon unsurlarına kadar geniş bir alana yayılır. Renklerin kişioğlu psikolojisi üzerindeki etkisi de dekorasyon çhileışmaları sırasında basar ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği özümleme ederken vesair renklerle harika bir intibak derunerisindedir.

Antrasit mutfaklar ekseriya antrasit duvar boyas hararetli tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi muhtevain bir ton belirtik yahut bir titrem derin tercih buyurmak en iyisi olacaktır. Bu, ocaklık dizaynınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page